Sancaktepe Kampüsü Bursluluk Sınavı Başvuru

 

SINAV TARİHLERİ:

14 NİSAN 2021
Saat 10.00-14.00 (4.5.6.7.8.9.10.11. SINIFLAR)

21 NİSAN 2021
Saat 10.00-14.00 (4.5.6.7.8.9.10.11. SINIFLAR)

SINAVLA İLGİLİ GENEL BİLGİLER:

1. Sınav başvurusu https://ifbm.eyotek.com/Sts_Application.aspx adresi üzerinden yapılacaktır. Bursluluk sınavı pandemi kuralları çerçevesinde tüm önlemler alınarak uygulanacaktır. Sınav, Sancaktepe kampüsümüzde sosyal mesafe gözetilerek oluşturulan sınıflarda yüz yüze yapılacaktır.
2. Öğrenciler sınava HES kodları ile girebilecektir. HES kodu riskli çıkan öğrenciler sınava alınmayacaktır.
3. Bursluluk sınavı sonuçları, sınavın uygulanma tarihinden sonraki hafta içinde açıklanacaktır.
4. Tüm kademelerde 3 yanlış cevap 1 doğru cevabı götürecektir.
5. Bir öğrenci yalnızca bir oturumda sınava girebilir. İki oturumda da sınava giren öğrencilerin sınavı geçersiz sayılır. Ayrıca sınav kitapçığı ve optik formu teslim etmeyen, optik formu gereksiz karalamadan dolayı optik okuyucu tarafından okunamayan öğrencinin sınavı geçersiz sayılır. 6. Bursluluk Sınavı giriş belgeniz, başvuruda belirttiğiniz cep telefonuna 1(bir) gün önceden gönderilecektir. Sınav giriş belgesi ve nüfus cüzdanı olmayan öğrenciler sınava alınmaz.
7. Bursluluk sınavına öğrenciler en fazla 10 kişilik sınıflarda gireceklerdir. Yerleşim ve kontenjan planlaması bu sayıya göre yapılacaktır.
8. Öğrenciler sınava silgi, kurşun kalem ve pet şişe içinde su getirmelidir.

 

Kartal Kampüsü Yalnız Selvi Cad. No:19/A Soğanlık, Kartal kartal@ifbm.com.tr DETAYLI BİLGİ Sancaktepe Kampüsü Yıldırım Beyazıt Cad. No:5 Samandıra, Sancaktepe sancaktepe@ifbm.com.tr DETAYLI BİLGİ