Oyun ister çocuk

İstanbul Fen Bilimleri Medeniyet Okulları Çekmeköy Kapmüsü 1. sınıf öğrencileri, Neslihan SARI öğretmenimiz rehberliğinde “Oyun İster Bütün Çocuklar” projesi ile akıl ve zeka oyunları öğrenecekler. Ailelerine de öğretecekleri oyunlar sayesinde aile ile kaliteli zaman geçirmeleri sağlanacak.

İSTANBUL – Çekmeköy İstanbul Fen Bilimleri Medeniyet Okulları Çekmeköy Kampüsü 1.sınıf öğrencilerimiz, Neslihan SARI öğretmenimizin rehberliğinde  E-twinning (Avrupa Okulları Ortaklıkları) projeleri kapsamında yapılan “Oyun İster Bütün Çocuklar” projesine katıldılar.  Öğrencilerimizin projede yer alan okullarla eş güdümlü olarak akıl ve zeka oyunları öğrenmeleri, okul içerisinde turnuva yapmaları ve öğrendikleri oyunları okulda ailelerine öğretmeleri amaçlanmıştır.  Milli Eğitim Bakanlığımızın 2023 vizyonuna hizmet eden bu projemiz; öğrencilerimizin iyi iletişim kurabilen, sosyal, özgüven sahibi, çok yönlü düşünebilen bireyler olmalarına katkı sağlayacaktır. (Tarih: 01-11-2019)

Kartal Kampüsü Yalnız Selvi Cad. No:19/A Soğanlık, Kartal kartal@ifbm.com.tr DETAYLI BİLGİ Sancaktepe Kampüsü Yıldırım Beyazıt Cad. No:5 Samandıra, Sancaktepe sancaktepe@ifbm.com.tr DETAYLI BİLGİ